Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ήττα με πολλά παράπονα! (video)

Ήττα με πολλά παράπονα! (video)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε σήμερα από το Αποέλ με 2-1, στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων U17. Οι πράσινοι είχαν σφοδρά παράπονα από το τρίο της διαιτησίας αφού τα “λάθη”  τους καθόρισαν το αποτέλεσμα. Γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, ανάποδα φάουλ, φάουλ ανύπαρκτα και άδικες κάρτες τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Η ομάδα του Χάρη Καλλικά προηγήθηκε με τον Παύλο Κοντολεύτερο στο πρώτο ημίχρονο. Το Αποέλ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τους πράσινους όμως να διαμαρτύρονται πριν την εκτέλεση του αφού φάουλ δεν υπήρξε ενώ η μπάλα στήθηκε αρκετά πιο μπροστά από το σημείο που υποδείχθηκε το φάουλ.

Καλύτεροι οι πράσινοι στην επανάληψη όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κέρδος από τον αγώνα. Προς το τέλος του αγώνα οι διαιτητές έστησαν ξανά τον αντίπαλο. Στην εκτέλεση του, ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο τερματοφύλακας την μπλόκαρε στη γραμμή του τέρματος. Διαιτητής και βοηθοί έδειξαν την σέντρα και χρέωσαν στο Αποέλ γκολ που ποτέ δεν μπήκε.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από γονείς και άτομα της ακαδημίας της ομάδας μας προς τους ρεφ, Σίμο Ταραπουλούζη, Νικόλα Αργυρού και Μάριο Ευαγόρου. Τους τρεις τους αναμένεται να τους δούμε σύντομα στους καταλόγους αφού δείχνουν πως ξέρουν καλά τη δουλειά!

Το γκολ των πράσινων: