Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή στις νίκες, με μπόλικο σασπένς

Επιστροφή στις νίκες, με μπόλικο σασπένς


Παρότι έπαιξε άλλη μια φορά 10 εναντίων 13, η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα μας με εμφανώς αλλαγμένη διάθεση ήταν καλύτερη από τον Ερμή σε όλο το παιχνίδι, παρότι δέχθηκαν κόκκινη από πολύ νωρίς. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στην διακοπή με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτό της διαιτησίας να μελετήσει.

Α’ημίχρονο

Με διάθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά χωρίς πολλές φάσεις αρχικά. Μια κεφαλιά του Ποτέ στο 3′ και κάποιες προϋποθέσεις που δεν έφεραν φάση, ήταν ότι είχε να επιδείξει μέχρι το 10 η ομάδα μας. Στο 18΄ ο Νικολαΐδης αποφάσισε να βάλει το πορτοκαλί σακάκι του και απέβαλε το Μορέιρα. Κάθετη μπαλιά, ο Σκαραμοτσίνο αδράνησε, ο Μορέιρα έκανε έξοδο, ο Ονίλο πλάσα στα πλευρά του Πορτογάλου και ο Νικολαΐδης σαν καλό πιονάκι του συστήματος τον απέβαλε για χέρι. Στο 26′ ο Μαργκάσα έκανε σέντρα, ο Ποτέ γύρισμα άουτ. Στο 30′ το σκορ άνοιξε, ενάντια στην ομάδα του Νικολαΐδη. Ο Ασσίς έκανε σέντρα, ο Γκρικαλασβίλι κεφαλιά πάσα και από κοντά ο Ποτέ με πλάσα σκόραρε! Στο 37 ένα καλό σουτ του Σκάρα πέρασε άουτ ενώ στο 40′ ίδια κατάληξη είχε και μια κεφαλιά του Ιμπραίμι για τον Ερμή. Στο 42΄ο Ερμής ισοφάρισε. Ο Ταραλίδης έκανε μακρινό σουτ, ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Ιμπραΐμι με διαγώνιο σουτ σκόραρε.Στο 44′ ο Ποτέ ζήτησε πέναλτι σε “κατέβασμα” του από τον Ουόν στη περιοχή, αλλά ο Νικολαΐδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο τελευταίο λεπτά του ημιχρόνου, ο Ασσίς έψαξε τον μόνο Ποτέ, όμως η μπαλιά του έφυγε λίγο πάνω από τον επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Β’ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο β’ ημίχρονο ανήκε στον Ερμή. Ο Ταραλίδης έκανε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε μόλις άουτ με το Γιωργαλλίδη εξουδετερωμένο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, έφτιαχνε προϋποθέσεις αλλά η μεγάλη φάση δεν ερχόταν. Στο 65′ μετά από σύρραξη που προκάλεσε ο Τσίνα, παίκτης του Ερμή άρπαξε από το λαιμό το Σερτζίνιο και ο Ουόν τον κτύπησε. Ο απόλυτος σταρ του αγώνα αποφάσισε να κιτρινίσει Τσίνα και Φοφανά. Στην επόμενη μεγάλη φάση πάντως, ο Νικολαΐδης δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ο Ρούμπιο έφυγε από το κέντρο του γηπέδου ώστε ο Αθηνόδωρος να μην ανακαλύψει οφσάιντ, ντρίπλαρε χωρίς επαφή τον Παουλίνιο έτσι ο απόλυτος σταρ Νικολαΐδης να μην ανακαλύψει φάουλ και σούταρε συρτά. Ο Μπογκατίνοφ έκανε ασταθή απόκρουση και στην επαναφορά, ο Φοφανά έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 86′ ο Νικολαΐδης χαρίστηκε για άλλη μια φορά στον κιτρινισμένο Ουόν που κλώτσησε από πίσω τον Ποτέ. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις νίκες.

Συμπερασματικά

Η καλύτερη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον τελευταίο καιρό, κι ας έπαιζε με δέκα για 80 λεπτά. Οι παίκτες του Καϊάφα κέρδισαν τον Ερμή, κέρδισαν το διαιτητή, κέρδισαν όποιον υπήρχε να κερδίσει και επέστρεψαν στις νίκες, με μπόλικο σασπένς.

[wzslider]