Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ηγέτης, μαέστρος, Ασσίς…

Ηγέτης, μαέστρος, Ασσίς…


Ήταν πολλοί οι παίκτες που διέπρεψαν χθες, θα γίνει αργότερα εκτενέστερη αναφορά σε κείνους που έλαμψαν για πρώτη φορά φέτος. Δεν μπορεί όμως να μην γίνει ιδιαίτερος λόγος στον μαέστρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον ηγέτη μέσα στο γήπεδο Νούνο Ασσίς. Που κατάθεσε χθες την ψυχή του στο γήπεδο κι ας τον ήθελε τραυματία το ρεπορτάζ.

Βαδίζει στα 37, δεν έκανε προετοιμασία, το κορμί του έχει 2 μαύρες ταινίες σε ευαίσθητα για τραυματισμό σημεία. Κλήθηκε χθες να παίξει νέο ρόλο για να βοηθήσει περισσότερο την οργάνωση και την κυκλοφορία. Κι όμως έτρεψε από το 1 ως το 90 σαν έφηβος, μάρκαρε, μοίραζε, παρέσερνε τους πάντες σε ένα ρυθμό δικό του. Τα αμέτρητα φάουλ που δέχθηκε τον γέμιζαν πείσμα, αλλά δεν θόλωναν τη σκέψη του. Ο Ασσίς πίεζε, έσπρωχνε, φώναζε μέχρι που ήρθε το 2-1. Και στο τέλος το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί γιατί μπορεί να τρέχει σαν 20ρης αλλά έχει εμπειρία 37ρη και ξέρει τι σημαίνουν για μια ομάδα τέτοιες νίκες.

Ο Ασσίς είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο ευτυχώς, δεν έκλεισε μια ώρα νωρίτερα το καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να ξέρουμε για πόσο ακόμα θα παίζει ποδόσφαιρο, ξέρουμε όμως ότι όσοι είναι στο ρόστερ μας, πρέπει να προσπαθήσουν να απορροφήσουν όσα πιο πολλά μπορούν από αυτό τον παικταρά, που ξέρει να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.