Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κέρδισε πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς…

Κέρδισε πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς…


Τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ και έβαλε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο τσεπάκι της. Με τον τρόπο που ήρθε όμως η νίκη, κέρδισε πολλά περισσότερα από τους βαθμούς. Κέρδισε στοιχεία που άμεσα θα την βοηθήσουν να κτίσει και μακροπρόθεσμα, θα την βοηθήσουν να διαμορφώσει χαρακτήρα.

Καταρχάς η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το σεβασμό του κόσμου της ξανά. Το έχουμε κακώς ή καλώς οι ποδοσφαιρόφιλοι να έχουμε κοντή μνήμη, έτσι λόγω των κακών εμφανίσεων του τελευταίου καιρού, κοντέψαμε να ξεχάσουμε ποια ομάδα είχε τη Ντινάμο Μόσχας στα σχοινιά για 180 λεπτά. Η χθεσινή νίκη ήθελε μεγάλη καρδιά και μεγάλα..καρύδια και η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε από όλα. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και το πάθος, ξέρει να εκτιμά.

Πέραν του σεβασμού, κέρδισε την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Σε κανένα δεν αρέσουν οι ήττες και είναι δεδομένο πως σε φέρνουν πίσω ψυχολογικά. Η νίκη, κόντρα και στον διαιτητή με τον ένα επόπτη του, απέδειξε στους ίδιους τους παίκτες πως τον τελευταίο καιρό είχαν αδικήσει πολύ τον εαυτό τους. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φοβάται κανένα και το έδειξε με τον παλικαρίσιο τρόπο που έφερε εις πέρας την αποστολή της.

Τέλος, είναι και η ηρεμία σημαντική. Η ομάδα μας πάει στη διακοπή προερχόμενη από σημαντική νίκη κόντρα σε όλους και όλα. Θα την αξιοποιήσει για να γεμίσει τις μπαταρίες της και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα…