Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλώς τους!

Καλώς τους!


Είπαμε και το ξαναλέμε, είναι άδικο να ξεχωρίσει ένας ποδοσφαιριστής από τη χθεσινή εμφάνιση. Όχι γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ πετούσε, αλλά γιατί όλοι όσοι αγωνίστηκαν κατάθεσαν τη ψυχή τους για να καταφέρει η ομάδα να φτάσει το τρίποντο. Αυτό το κομμάτι γράφεται για 3 παίκτες που αμφισβητήθηκαν έντονα, αλλά που χθες απέδειξαν πως έχουν πάρα πολλά να δώσουν. Ο λόγος για τους Σερτζίνιο, Γκρικαλασβίλι και Ρούμπιο.

Ξεκινάμε από το Σερτζίνιο. Μιλούσαμε εδώ και καιρό για πρόβλημα στον άξονα τόσο ανασταλτικά, όσο και στο κουβάλημα της μπάλας. Ο Βραζιλιάνος έκανε χθες και τα δύο με μεγάλη επιτυχία. Έφαγε το γήπεδο με το κουταλάκι, έκανε πάρα πολλή βρώμικη δουλειά, κράτησε μπάλα όταν χρειάστηκε. Έδειξε να βρίσκει εύκολα χημεία με τον Ασσίς δίπλα του, έκανε μακράν την κορυφαία φετινή εμφάνιση του και ήταν με μια λέξη συγκλονιστικός. Τέτοιο Σερτζίνιο έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συνεχίζουμε στον Σότα Γκρικαλασβίλι. Είναι γεγονός πως ο Σότα τα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε να ψάχνεται. Χθες ήταν σαφώς αλλαγμένος προς το καλύτερο. Έδωσε την ασσίστ στο γκολ του Ποτέ (σχεδόν ίδια με την ασσίστ κόντρα στον Οθέλλο), που είναι η τρίτη του μες τη χρονιά, γενικά ήταν πολύ δραστήριος, πολύ επικίνδυνος. Ίσως και για αυτόν, να έπαιξε ρόλο ότι απαλλάχθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα οργανωτικά του καθήκοντα, λόγω της παρουσίας του Ασσίς.

Και τελειώνουμε με τον Άλεξ Ρούμπιο. Πολλά έχουν γραφτεί και λεχθεί για το νεαρό Ισπανό. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και θα ήταν καλό να θυμόμαστε πάντα πως έχει γεννηθεί το 1993! Ακόμα πλάθεται ποδοσφαιρικά και το πρώτο που χρειάζεται όπως κάθε νεαρός είναι καθοδήγηση και μετά λεπτά! Ο Ρούμπιο είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη, με την ενέργεια του στο δεύτερο γκολ. Όλοι οι παίκτες μας έτρεξαν να του απονέμουν τα εύσημα, κάτι που λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία του. Αυτός ο νεαρός έχει πολλά να δώσει και πρέπει να τύχει της ανάλογης διαχείρισης.