Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φάσεις, πολλά γκολ και νίκη για τους Νέους

Φάσεις, πολλά γκολ και νίκη για τους Νέους


Με σκορ 5-4 επικράτησε της Αγίας Νάπας η ομάδα των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Τρελή νίκη για τους πράσινους που προηγήθηκαν με 2-0, ισοφαρίστηκαν σε 2-2, πήραν ξανά το προβάδισμα όμως ο αντίπαλος ισοφάρισε εκ νέου και στη συνέχεια με το 4ο και 5ο γκολ, παρά τις προσπάθειες της Αγίας Νάπας, η νίκη πήγε στο τριφύλλι.

Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις προηγήθηκε στο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με 2-0, με γκολ των Ιβανόφ και Βασιλείου. Η Αγία Νάπα αντέδρασε όμως και ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου. Πρώτα μείωσαν με πέναλτι σε 2-1 πριν φέρουν το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη οι πράσινοι ξεκίνησαν με γκολ, με τον Απόλλωνα Βασιλείου να βρίσκει ξανά δίκτυα, όμως η Αγία Νάπα ισοφάρισε ξανά τον αγώνα. Οι πράσινοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φιλιώτης, γράφοντας το 4-3. Ο Χρίστος Τουμάζου που πέρασε ως αλλαγή, έδωσε για πρώτη φορά στο β ημίχρονο διαφορά 2 γκολ, στέλνοντας για 5η φορά την μπάλα στο πλεκτό του αντιπάλου. Η Αγία Νάπα με πέναλτι έκανε το 5-4, οι συγκινήσεις του αγώνα όμως δεν ολοκληρώθηκαν εκεί αφού ο Φιλιώτης αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 6-4.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε βρίσκοντας νικήτρια την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία αγωνίστηκε σήμερα με τους Ν.Χαραλάμπους, Κονομή, Λοΐζου, Χρυσοστόμου, Ξ.Θεοδούλου, Π.Θεοδούλου, Φιλιώτη, Σοφοκλέους, Γιασεμή, Βασιλείου, Ιβανόφ (Γιαζός, Ηροδότου, Τουμάζου)

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας. Δείτε εδώ βίντεο και εικόνες από τις προσπάθειες των παικτών.