Home SPORTS NEWS Νίκη 42 ημέρες μετά για Τότεναμ (video)

Νίκη 42 ημέρες μετά για Τότεναμ (video)


Την 2η της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Σαουθάμπτον στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν από την Τότεναμ με 1-0. Από την άλλη η αντίπαλος του Αστέρα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών μετά από 42 ημέρες και την 2η αγωνιστική.

Πάντως οι «Άγιοι» ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη επικίνδυνη στιγμή στο ματς όταν ο Πελέ έφυγε ταχύτατα από δεξιά, γύρισε την μπάλοα στον Μανέ, όμως ο τελευταίος καθυστέρησε και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Νότον. Στο 26ο λεπτό ήρθε η σειρά της Τότεναμ να απειλήσει. Ο Λαμέλα βρήκε κενό χώρο στον άξονα, έφτασε μέχρι την περιοχή όμως το αριστερό σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Φόρστερ, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ. Η Τότεναμ άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 40ο λεπτό έφτασε στο γκολ με τον Έρικσεν, ύστερα από ασίστ του Τσαντλί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κούμαν δεν ξεκίνησε καλά με την Τότεναμ να εμφανίζεται πιο απειλητική στις κόντρα επιθέσεις και τους φιλοξενούμενους να σπαταλούν το χρόνο τους σε άσκπες μπαλιές στη μεσαία γραμμή. Στο 64΄πάντως απείλησε με τον Γουανιάμα να σουτάρει με το δεξί και τον Γιορίς να απομακρύνει σε κόρνερ. H Σαουθάμπτον συνέχισε να έχει την μπάλα στην κατοχή της όμως χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 84ο λεπτό για να επισκεφθεί με αξιώσεις την εστία της Τότεναμ. Ο Μπερτράντ βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Μανέ, ο οποίος δεν κατάφερε σε άδεια εστία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με την Τότεναμ να κρατά τελικά το υπέρ της 1-0 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον (32’ Ντάιερ), Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Καπουέ, Μέισον, Λαμέλα (91’ Κέιν), Έρικσεν (82’ Ντεμπελέ), Τσαντλί, Αντεμπαγιόρ.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Κλίνε, Φοντέ, Αλντερβέιρελντ, Μπερτράν, Ντέιβις, Βανιάμα (76’ Λονγκ), Σνέιντερλιν, Τάντιτς, Πελέ, Μανέ.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr