Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάει ήρεμη στη διακοπή

Πάει ήρεμη στη διακοπή


O πρώτος μήνας πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν μάλλον ταραχώδης. Περιελάμβανε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, εσωτερικές κόντρες και όπως πάντα αντιδράσεις των άκρων: αποθέωση, ισοπέδωση, ξανά αποθέωση. Η ψυχωμένη νίκη επί του Ερμή, στέλνει την ΟΜΟΝΟΙΑ στη διακοπή τριών εβδομάδων με ηρεμία. Καλείται προφανώς να την εκμεταλλευτεί.

Κακά τα ψέματα, την είχαμε τεράστια ανάγκη τη νίκη, ενώ βοήθησε στη ψυχολογία και ο τρόπος που ήρθε η τελευταία. Η ομάδα δεν είναι προφανώς τέλεια, απέχει πολύ ακόμα κι από το δικό της ταβάνι. Σίγουρα όμως είναι καλύτερα να δουλεύεις ξέροντας ότι κέρδισες στέλνοντας απαντήσεις, ξέροντας ότι ο κόσμος αν του δείξει πόσο το θέλεις, θα σε στηρίξει.

Θα ακουστεί κλισέ, όμως η διακοπή είναι ευεργετική για την ομάδα μας. Δίνεται η ευκαιρία σε παίκτες που έχασαν τη προετοιμασία όπως ο Ασσίς, ο Στεπάνοφ, ο Ποτέ, ο Κιρμ να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητα τους και να είναι πιο δυνατοί, πιο φρέσκοι με την επιστροφή. Δίνεται επίσης η ευκαιρία στον Καϊάφα και τους συνεργάτες του να δουλέψουν στις ατέλειες της ομάδας και να τις διορθώσουν. Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το Μάιο.