Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φεύγουν οι διεθνείς

Φεύγουν οι διεθνείς


Ο Κώστας Καϊάφας έχει παραχωρήσει ως γνωστό διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, μιας και η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα καθυστερήσει, μέχρι το τέλος του μήνα. Με το τέλος του ρεπό πάντως, θα μετρήσει 9 λιγότερες επιστροφές από ότι συνήθως, λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Ξεκινάμε με τους Κύπριους. Χάρης Κυριάκου και Αντώνης Γιωργαλλίδης πήραν κλήση από τον Πάμπο Χριστοδούλου και ξεκινάνε άμεσα προπονήσεις με την Κύπρο. Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ στις 10 Οκτωβρίου (21:45 ΓΣΠ) και την Ουαλία στις 13 Οκτωβρίου (21:45, Κάρντιφ) σε αγώνες για το δεύτερο προκριματικό όμιλο του EURO 2016.

Την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν μέσω της Ελπίδων και οι Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Παναγιώτου, Ιάκωβος Σαμμούτης και Παντελής Κονομής. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένετε να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και θα αρχίσει στις 17:00.

Όσον αφορά τους ξένους, ο Ούτσα Λομπιανίτσε είναι και αυτή τη φορά στους παίκτες που ο Τιμούρ Κετσμπάια θεωρεί βασικούς και αναντικατάστατους. Η Γεωργία αντιμετωπίζει την Σκωτία και το Γιβραλτάρ και ειδικά κόντρα στους Σκωτσέζους ο Ούτσα θα έχει αρκετή δουλειά.

Η Σλοβενία του Κιρμ, αντιμετωπίζει Ελβετία και Λιθουανία στις 9 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα και ο Άντραζ βρίσκεται στις επιλογές του Κάτανετς. Η συμμετοχή του αναμένεται να τον βοηθήσει ψυχολογικά.

Τέλος κλήση πήρε και ο Μίκαελ Ποτέ. To Μπενίν αντιμετωπίζει την Τανζανία στις 12 του Οκτώβρη και ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του Ολέ Νικόλ.