Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο πασέρ και ο δολοφόνος

Ο πασέρ και ο δολοφόνος


6 αγωνιστικές έχουν ολοκληρωθεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ που με 10 βαθμούς μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Έχει πετύχει 7 γκολ και έχει δεχθεί 6, κάτι που δείχνει πως έχει αρκετά να διορθώσει. Ατομικά, έχουν ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές. Κι αν ο πρώτος είναι ο προφανής, ο αναμενόμενος, ο δεύτερος μάλλον έρχεται από την εξωτερική!

Ξεκινάμε με τον προφανή, τον δολοφόνο! Ο Ποτέ έχει πετύχει τα 5 από τα 7 γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στο σκοράρισμα. Πραγματικά ο άσσος από το Μπενίν, είναι λαχείο για την ομάδα μας, ενώ πέραν των 5 γκολ στο πρωτάθλημα έχει βάλει και 2 στην Ευρώπη! Τα άλλα 2 γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν πετύχει οι Ρουσιάς και Φοφανά. Αξίζει να σημειωθεί πως έδωσαν τρίποντα!

Από την εξωτερική ως πρώτος στις ασσίστ, έρχεται ο Σότα Γκρικαλασβίλι. 2 φορές έχει σερβίρει στον Ποτέ και άλλη μια στον Ονησίφορο Ρουσιά ο Γεωργιανός. Από κοντά με 2 ασσίστ είναι ο Κριστοβάο Ράμος, 1 έχει ο Ρομπέρτο Γκαρσία, ενώ το νικητήριο γκολ του Φοφανά κόντρα στον Ερμή προήλθε από απόκρουση του Μπογκαντίνοφ.