Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα αν…

Πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα αν…


Ξεκινάμε με μια διευκρίνηση: η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν ήταν η αναμενόμενη, με βάση τις εμφανίσεις της Ευρώπη. Μόνο στο πρώτο και το τελευταίο παιχνίδι έδειξε η ομάδα μας κάποια από τα στοιχεία που είχαμε δει κόντρα στη Ντινάμο. Δεν είναι κακό να το λέμε, άλλωστε και ο Κώστας Καϊάφας το είπε σε διασκέψεις τύπου μετά τα παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν προσπαθούν οι επόμενες γραμμές να δικαιολογήσουν την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με δεδομένο όμως πως καμία ομάδα μέχρι στιγμής δεν εντυπωσίασε, ούτε ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε. Πώς θα ήταν τώρα η ψυχολογία και η δυναμική, αν οι διαιτητές κόντρα σε Σαλαμίνα και Άχνα μας έπαιζαν ίσα και μαζεύαμε άλλους τρεις βαθμούς από τα δυο παιχνίδια; Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν μόνη δεύτερη, μόνο τρεις βαθμούς από τη κορυφή. Ο κόσμος θα μιλούσε για πρωτάθλημα και κανείς δεν θα τολμούσε να γράψει για Αποέλ που ξεχωρίζει. Όσο για τις εμφανίσεις; Το πιο πιθανόν είναι να λέγαμε πως έρθουν και αυτές…

Τα πάντα στο ποδόσφαιρο κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μέχρι τώρα, οι διαιτητικές πάνε όλες εναντίων μας. Την επόμενη φορά που θα έρθει μια απώλεια βαθμών, πριν βιαστούμε να ισοπεδώσουμε τα πάντα, καλό είναι να θυμόμαστε ποιες ήταν εκείνες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στην αποτυχία.