Home ΚΥΠΡΟΣ Τζίμης: «Περιμένουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας»

Τζίμης: «Περιμένουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας»


Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον αγώνα με το Ισραήλ έκαναν πριν την προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Μάριος Στυλιανού.

«Περιμένουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας στον αγώνα με το Ισραήλ και πιστεύω ότι θα είναι. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τόσο κινητοποίηση από τον κόσμο για να έρθει να δει τη δική μας Εθνική και όχι κάποια άλλη μεγάλη ομάδα», ανάφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Χριστοφή, για να προσθέσει:

«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα δώσουν ότι έχουν και στο τέλος ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι με το Ισραήλ είναι διαφορετικό, ίσως και πιο δύσκολο από το προηγούμενο γιατί τώρα οι ομάδες του ομίλου μας γνωρίζουν. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα με το Ισραήλ, η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη γιατί είμαστε από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου».

Ο Μάριος Στυλιανού δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση αυτή με το Ισραήλ, στη νέα προσπάθεια που κάνουμε ως Εθνική ομάδα. Πρέπει να προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα είναι κίνητρο για τον κόσμο η νίκη μας στη Βοσνία και τον θέλουμε στο πλευρό μας. Ευχόμαστε να έρθει στο γήπεδο να μας δώσει δύναμή και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».