Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υποχρεωμένοι να τον απαλλάξουν

Υποχρεωμένοι να τον απαλλάξουν


Στην Δικαστική της ΚΟΠ εξετάζεται σήμερα η καταγγελία του Κώστα Καϊάφα από τον διαιτητή Ψευδιώτη. Ο ρεφ, λίγα λεπτά αφού κατακρεούργησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο προπονητής τη ομάδα μας είχε “τετ α τετ” με οπαδό που τον έβριζε διαρκώς. Τα αισχρόλογα είχαν τότε αναγκάσει τον Κώστα Καϊάφα να κάνει λόγο για κάκιστη φιλοξενία στη συνέντευξη τύπου.

Το γεγονός δεν καταγράφηκε πάντως από τον παρατηρητή, ενώ στην παραδοχή ότι όντως οπαδός της Άχνας ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια προέβη ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου. Να σημειωθεί ότι ο κόουτς δεν ακούμπησε τον εν λόγω οπαδό, κάτι που ξεκαθαρίζει ακόμα και η καταγγελία του Ψευδιώτη. Όλα τα πιο πάνω συνηγορούν στο ότι η Δικαστική είναι υποχρεωμένη να κάνει απλά παρατήρηση στον προπονητή μας που αντέδρασε, αλλά τίποτα παραπάνω.

Η Δικαστική την περσινή χρονιά, έκανε βήματα προόδου, ήρθε όμως φέτος να μας τα χαλάσει στη περίπτωση Στεπάνοφ. Ευχόμαστε απόψε να μην δεχθεί παρεμβάσεις και να κάνει το αυτονόητο. Περισσότερα πάντως για τη δικαστική και γενικά το καταστατικό της ΚΟΠ σε άρθρο που ακολουθεί.