Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τον… Γερμανό της

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τον… Γερμανό της


Λόγω των Ράουφμαν, Γκράιλιχ, Χάμπερ, Μπράσας, Βέντσελ σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είμαστε θετικά προδιατεθειμένοι απέναντι στους Γερμανούς ποδοσφαιριστές. Εκτιμούμε τη συγκέντρωση τους, τη δύναμη τους, την ψυχραιμία τους, το κρύο αίμα τους. Όλα τα στοιχεία αυτά διαθέτει και ο Γιόνας Ακουισταπάτσε που τις τελευταίες αγωνιστικές αποδεικνύει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει το Γερμανό της.

Από τη στιγμή που ο Μίλαν Στεπάνοφ ήταν εκτός, ο Γιόνας έπρεπε να αναλάβει και ρόλο ηγέτη στα μετόπισθεν. Στο τελευταίο παιχνίδι τα κατάφερε και με το παραπάνω αφού ήταν πραγματικός βράχος. Πραγματικά αλάνθαστος, σταθερός, δυνατός. Κατάφερε μάλιστα να ελέγξει και τον χώρο που στο πρόσφατο παρελθόν ο Ερμής μας έκανε ζημιά, τον εναέριο. έκανε γενικώς την κορυφαία του εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι ότι ήταν κακός σε οποιοδήποτε ματς, αλλά το Σάββατο ήταν ηγέτης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη ανάγκη για σταθερότητα στα μετόπισθεν Η παρουσία δύο πολύ καλών παικτών για το κέντρο της άμυνας, όπως είναι οι Ακουισταπάτσε και Στεπάνοφ, πρέπει να αποτελέσει την βάση για αυτό. Έχουν σίγουρα τις δυνατότητες, χρειάζεται τώρα χημεία και συγκέντρωση.