Home ΚΥΠΡΟΣ Το πρώτο γκολ του Κατελάρη με την Εθνική

Το πρώτο γκολ του Κατελάρη με την Εθνική

Χαρούμενος ο Φάνος Κατελάρης μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης © cfa

Μικρό αφιέρωμα για τις συμμετοχές του Φάνου Κατελάρη με τις μικρές Εθνικές ομάδες υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό, σκόραρε χθες το πρώτο του γκολ με την Εθνική Νέων, που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα. Ο Κατελάρης έκανε και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης τονίζοντας πως τίποτε δεν τελείωσε. Πιο κάτω το μίνι αφιέρωμα:


Ο Φάνος Κατελάρης δύο ημέρες πριν κλείσουν δύο χρόνια από τότε που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής μας για επίσημο αγώνα, πέτυχε το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα (1-0) της πρεμιέρας με τους Ρουμάνους. Το εξαιρετικό γκολ που σημειώθηκε στο 90ο λεπτό χάρισε στην Κύπρο την πολύτιμη νίκη που ενισχύει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που πετυχαίνει με φανέλα Εθνικής μας ομάδας.

Ο 18χρόνος (26/08/1996) ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στις 10 Οκτωβρίου 2012 με αντίπαλο την Αυστρία στο Ίνσμπουργκ, με τη φανέλα της Εθνικής Παίδων U-17. Τότε αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης και ακολούθως έγινε στέλεχος της Εθνικής Νέων.

Ο Κατελάρης συμμετείχε μάλιστα στην αποστολή της προηγούμενης διοργάνωσης τόσο στην προκριματική φάση που έγινε στη Τσεχία όσο και στον Elite round που έγινε στην Ελβετία. Στους έξι πιο πάνω αγώνες ο Φάνος είχε πέντε συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα και μόνο μια φορά μπήκε αλλαγή και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του elite round με αντίπαλο το Ισραήλ.