Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: “Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος έρχεται για να δει τη...

Πάμπος: “Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος έρχεται για να δει τη δική μας Εθνική”


Σε Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με το Ισραήλ μίλησε σήμερα ο προπονητής της Εθνικής Πάμπος Χριστοδούλου.


Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Χριστοδούλου ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αναμένεται αύριο να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας ήταν να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην Εθνική. Από τα μηνύματα που λαμβάνω και από την ενημέρωση που έχω είναι πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας στον αγώνα με το Ισραήλ και θέλω να τον ευχαριστήσω για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Χριστοδούλου, για να προσθέσει:

«Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος έρχεται για να δει τη δική μας Εθνική και όχι γιατί παίζουμε με κάποιο δυνατό ή δημοφιλή αντίπαλο. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να έχει υπομονή. Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων και στα δύσκολα».

«Σε αυτή τη διοργάνωση έχουμε δέκα αγωνιστικές. Παίξαμε τη μία. Όλα θα κριθούν στο τέλος. Βλέπουμε αγώνα με αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Παραμένουμε το αουτσάιντερ του ομίλου και η νίκη στη Βοσνία δεν διαφοροποιεί αυτό το γεγονός, ούτε και διαφοροποιεί τους στόχους μας».

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδούλου πρόσθεσε:
«Πέραν της τακτικής και της φιλοσοφίας που θα ακολουθήσουμε στο παιχνίδι, σημαντική για το αποτέλεσμα θα είναι και η θέληση που θα επιδείξει η κάθε ομάδα και το πάθος που θα καταθέσει. Σεβόμαστε το Ισραήλ, δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των ομάδων. Το Ισραήλ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και με 1-2 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όμως η τακτική μας δεν επικεντρώνεται σε 1-2 παίκτες αλλά σε όλη την ομάδα του Ισραήλ».