Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήττα παρά την προσπάθεια των διεθνών (videos)

Ήττα παρά την προσπάθεια των διεθνών (videos)


Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Κύπρος, στην αναμέτρηση με το Ισραήλ στο ΓΣΠ. Κατάμεστο το γήπεδο της πρωτεύουσας. Βασικός ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, στο ημίχρονο πέρασε μέσα ο Χάρης.

Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Damari και στο 45′ ο Ben Haim πέτυχε το 2-0, αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 67ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μείωσε για την Κύπρο.

Το δελτίο από την ΚΟΠ:

Με νίκη του Ισραήλ (2-1) ολοκληρώθηκε ο σημερινός αγώνας στο κατάμεστο Στάδιο ΓΣΠ.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Euro 2016 η Εθνική μας παρά τη μεγάλη προσπάθεια και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δυστυχώς γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου που στήριξε τους διεθνείς μας και στο τέλος παρά την ήττα χειροκρότησε την ομάδα μας.

Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο το Ισραήλ πέτυχε δύο τέρματα σε καθοριστικά στάδια και αποδείχτηκαν αρκετά για να του χαρίσουν μια σημαντική νίκη.

Πολύ καλή η παρουσία της Εθνικής μας στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να ανατρέψει το 0-2 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ισραήλ.

Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Damari και στο 45′ ο Ben Haim πέτυχε το 2-0, αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η Εθνική μας σε αυτό το διάστημα διατήρησε την κατοχή, δημιούργησε κάποιες καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία των Ισραηλινών και δέχτηκε τα δύο τέρματα σε ισάριθμες αντεπιθέσεις.

Στο 67′ η Εθνική μας μείωσε σε 1-2 με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη και στη συνέχεια κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να γίνει η ανατροπή.

Οι διεθνείς μας κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα όμως δυστυχώς δεν επιβραβεύτηκαν ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας τέσσερις ημέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Ουαλία στο Κάρντιφ.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Γιωργαλλίδη, Στυλιανού (46′ Χ. Κυριάκου), Τζούνιορ, Μερκή, Αντωνιάδη, Μακρίδη, Λαμπάν, Νικολάου, Μακρή (69′ Αλεξάνδρου), Χριστοφή, Χαραλαμπίδη (46′ Σωτηρίου).

Η ομάδα του Ισραήλ άρχισε τον αγώνα με τους Marciano, Meshuran, Ben Haim, Natcho, Zahavi, Ben Chaim, Yeini Cheran, Vermouth, Ben Harush, Tibi, Damari.