Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαυρουδής: “Δύσκολη νίκη”

Μαυρουδής: “Δύσκολη νίκη”


Ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς της νίκης ήταν ο Κούλλης Μαυρουδής ψες. Οι πράσινοι επικράτησαν της ΑΕΚ με το στενό 1-0, μια νίκη που χαρακτηρίστηκε δύσκολη από τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι έχουν την επόμενη βδομάδα ρεπό, και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους.

“Κερδίσαμε με πολλή δυσκολία και αυτό οφείλετε αποκλειστικά σε εμάς αφού δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και όσο ήμασταν στο 0-0, ο αντίπαλος μας πίστευε όλο και περισσότερο στο θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα από το πρώτο λεπτό που μας παρέσυραν να μην έχουμε καθαρό μυαλό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας”, μας δήλωσε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού, και συνέχισε:

“Μπορεί να μην είχαμε την αναμενόμενη απόδοση επιθετικά, είχαμε όμως πολύ πάθος και δώσαμε πολλές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο. Θα παρακολουθήσω το DVD του παιχνιδιού, θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε, έτσι ώστε στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται μόνο με τη φανέλα, αφού όλοι οι αντίπαλοι απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δίνουν περισσότερα από όσα μπορούν. Το θετικό είναι ότι με όλα αυτά, καταφέραμε να φύγουμε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και έχουμε τώρα την ευκαιρία, αφού έχουμε ρεπό την επόμενη αγωνιστική, να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε”.