Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έχασε ένα παιχνίδι που ήταν δικό της (Video)

Έχασε ένα παιχνίδι που ήταν δικό της (Video)


Τη δεύτερη της ήττα στο Πρωτάθλημα U17 και μάλιστα συνεχόμενη, αυτή τη φορά στην έδρα της με 2-1, δέχθηκε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αγώνα για την 4η αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το 90λεπτο, έχοντας τη μπάλα στην κατοχή τους το περισσότερο διάστημα, με τους αντίπαλους να προσπαθούν να σκοράρουν μόνο σε αντεπιθέσεις.

Η ομάδας μας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, με τέρμα του Παύλου Κοντολεύτερου σε σουτ του μέσα από την περιοχή και είχε ευκερίες και για δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μόνη της στο γήπεδο, με τον αντίπαλο να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν την κατοχή οι παίκτες του Χάρη Καλλικά. Στην επανάληψη, το “τριφύλλι” ήταν και πάλι μπροστά ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, ενώ η ομάδα του Εθνικού προσπαθούσε να σκοράρει σε αντεπιθέσεις, αφού δύσκολα κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές του τη μπάλα χωρίς να την κλέψουν οι πράσινοι.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που δεν συγχωρά και όταν κρατάς μπάλα βρίσκεις ευκαιρίες αλλά δεν βάζεις γκολ τότε κάποτε θα την πάθεις, κάτι που επαληθεύτηκε σήμερα στο βοηθητικό του Μακαρείου σταδίου. Ο Εθνικός Άχνας πήρε μια νίκη μέσα από τα χέρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που η ίδια περισσότερο άφησε να χαθεί. Οι Αχνιώτες προς το τέλος της αναμέτρησης πέτυχαν δύο γκολ, αρχικά ισοφάρισαν μετά από λάθος της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή σε αντεπίθεση, κλέβοντας τους τρεις βαθμούς. Ναι μεν η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε αν κερδίσει σήμερα, αλλά η νίκη του Εθνικού ήταν πανάξια αφού οι ποδοσφαιριστές του δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στο Πρωτάθλημα αλλά εάν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν παίζουν συγκεντρωμένα σε κάθε παιχνίδι τότε δεν θα μπορεί να πάρει κάτι από αυτό. Ο σημερινός αγώνας ας τους γίνει μάθημα για τη συνέχεια του μαραθωνίου.

Το φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας από την αναμέτρηση.

Πιο κάτω το τέρμα του Παύλου Κοντολεύτερου, με το οποίο άνοιξε το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ: