Home SPORTS NEWS Ζιράρ: «Ο Ολυμπιακός βασικός ανταγωνιστής μας»

Ζιράρ: «Ο Ολυμπιακός βασικός ανταγωνιστής μας»


Ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Μονπελιέ, σύμφωνα με τον τεχνικό του γαλλικού συλλόγου, Ρενέ Ζιράρ, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι το γαλλικό πρωτάθλημα αλλά θέλει να διακριθεί και στο champions league.

Στη συνέχεια τόνισε πως έχουν ελπίδες να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού, μόνο αν οι παίκτες του είναι σοβαροί και αποφύγουν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων.

“Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ και η Σάλκε έχουν το αβαντάζ. Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό βασικό ανταγωνιστή μας.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους μας στον όμιλο. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να διακριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μάθουμε από την εμπειρία μας στην διοργάνωση.

Θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα υπόλοιπα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα έχουμε ελπίδες για νίκη μόνο αν είμαστε σοβαροί.

Αν αγωνιστούμε με δύο επιθετικούς μας δίνει έξτρα δύναμη από το να παίξουμε με έναν ωστόσο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει το καθήκον του”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr