Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Είναι ένας κύριος, ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ”

“Είναι ένας κύριος, ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ”

pod-ermis-107-assis


Στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Κώστα Καλλή, ο Κώστας Καϊάφας μίλησε και για το κεφάλαιο Νούνο Ασσίς. Ο κόουτς εξήγησε τι έγινε το καλοκαίρι, ενώ χαρακτήρισε κύριο και ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ τον Πορτογάλο άσσο. Αναλυτικά:

«Ο Ασίς ήταν σε μεγάλη ηλικία και το κασέ του πολύ ψηλό, το οποίο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει το σωματείο. Ο Νούνο απέδειξε με την απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα μας, πόσο δέθηκε μαζί της, με τον κόσμο. Παρόλο που είχε προτάσεις να συμφωνήσει με άλλην ομάδα, δεν το έκανε και τελικά έμεινε στην Ομόνοια», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το τι έγινε το καλοκαίρι, ο Καϊάφας έδωσε τις λεπτομέρειες: «Αγάπησε την ομάδα, κάτι που δεν περίμενα από έναν ξένο ποδοσφαιριστή που έπαιξε μόλις δύο χρόνια στην Ομόνοια, είναι ένα μεγάλο όνομα, ο οποίος αγωνίστηκε προηγουμένως σε ψηλό επίπεδο. Μετά την τελευταία φορά που μιλήσαμε, πριν συμφωνήσει να συνεχίσει κοντά μας, διαπίστωσα πως η απόφασή του δεν είχε να κάνει με τα λεφτά».

Καταλήγοντας, ο κόουτς… έσταξε μέλι για τον «μαέστρο»: «Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας και για μένα η παρουσία του στην ομάδα, αλλά και γενικότερα στο «Ηλίας Πούλλος», είναι σημαντική. Επίσης, με αυτό που βγάζει στο γήπεδο, δείχνει πως έχει πολλά να προσφέρει, παρά την ηλικία του. Είναι ένας κύριος, ένας Ομονοιάτης! Βεβαίως, είμαι πλήρως ικανοποιημένος με όλα τα παιδιά, είναι άψογοι επαγγελματίες».

Πηγή συνέντευξης Καϊάφα: Ο Φιλελεύθερος