Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα λένε από κοντά με τον Οκκά

Τα λένε από κοντά με τον Οκκά


Το είχαμε γράψει και πιο παλιά, ότι η αποχώρηση του Μιλτιάδη Νεοφύτου από την προεδρία του συμβουλίου, επέφερε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ κάποιες καταστάσεις. Μια από τις ανοικτές υποθέσεις που επηρεάζεται είναι αυτή του Γιαννάκη Οκκά.

Ως γνωστόν ο Οκκάς δικαιώθηκε δικαστικώς, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προτίθεται να εφεσιβάλει την απόφαση. Ίσως όμως να μην χρειαστούν άλλες νομικές διαμάχες, αφού κατόπιν πρωτοβουλίας των πρασίνων, οι δυο πλευρές είχαν χθες συνάντηση για να λυθεί το θέμα μακριά από τις δικαστικές αίθουσες. Το γεγονός πάντως πως στην υπόθεση δεν εμπλέκεται πλέον ο πρώην πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ίσως μαλακώσει τη στάση της πλευράς του ποδοσφαιριστή.

Πάντως νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ακόμα κάτι. Χαιρετίζουμε καταρχάς την αλλαγή στάση της διοίκησης μας σε μια υπόθεση που έμοιαζε χαμένη. Από κει και πέρα όμως, πρέπει να απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα για την τροπή που πήρε η υπόθεση. Γιατί έπρεπε να έρθουν οι διοικητικές αλλαγές για να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη κίνηση; Πού είναι τώρα αυτοί που διαβεβαίωναν την ΟΜΟΝΟΙΑ πως μετά τα πειθαρχικά του ποδοσφαιριστή, θα δικαιωθεί δικαστικώς; Ποιοί ήταν εκείνοι που χάλασαν τις σχέσεις του σωματείου με τον Πασχάλη Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να χάσει το ισχυρότερο χαρτί της; Για άλλη μια φορά, το σωματείο θα κληθεί να πληρώσει εγκλήματα του παρελθόντος. Επειδή όμως τα λεφτά αυτά δεν υπάρχουν και ο κόσμος δεν έχει να τα βάλει, λέμε ξανά πως πρέπει να αποδωθούν ευθύνες και να ζητηθούν εξηγήσεις.