Home ΚΥΠΡΟΣ Με κόσμο και στην Ουαλία η Εθνική!

Με κόσμο και στην Ουαλία η Εθνική!

cypr


Η Εθνική Κύπρου στον αυριανό αγώνα της στο Κάρντιφ δεν θα είναι μόνη. Εκατοντάδες Κύπριοι θα βρίσκονται αύριο στο Cardiff City Stadium για να στηρίξουν την προσπάθεια των διεθνών μας κόντρα στην Ουαλία.
Οι περισσότεροι Κύπριοι θα έρθουν στο Κάρντιφ από διάφορες Αγγλικές πόλεις και πρόκειται για φοιτητές ή μέλη της Κυπριακής παροικίας στο Λονδίνο.
Η ζήτηση των εισιτηρίων που αναλογούν στην Εθνική μας για τον αγώνα με την Ουαλία ήταν τις τελευταίες ημέρες πολύ μεγάλη και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρείχε κάποιες διευκολύνσεις σε οργανωμένα σύνολα που αποτάθηκαν κοντά της.
Η Κύπρος δικαιούται για τον αγώνα με την Ουαλία 1500 εισιτήρια και η ζήτηση μέχρι στιγμής κυμαίνεται γύρω στα 800-900 εισιτήρια, χωρίς να αποκλείεται να αυξηθεί μέχρι αύριο που είναι ο αγώνας.
Στους φιλάθλους της Εθνικής μας θα προστεθούν και 15 άτομα που ταξίδεψαν χθες με την αποστολή αποκλειστικά και μόνο για να είναι παρόντα αύριο στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ουαλίας έχουν προβεί σε διευθετήσεις για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια στην κερκίδα της Εθνικής Κύπρου.
Εισιτήρια διατίθενται στο Γραφείο Πώλησης εισιτηρίων του Σταδίου «Cardiff City» και από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ουαλίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Cardiff City Stadium Ticket Office: 08453451400
Ουαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου: 02920435830
Ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 21:45 ώρα Κύπρου (19:45 ώρα Ουαλίας) στο Cardiff City Stadium.
Σύμφωνα με τις διευθετήσεις που έχουν γίνει, για γκρουπ πέραν των έξι ατόμων που θα προσέλθουν ομαδικά στο Στάδιο, οι αρχές της Ουαλίας χρειάζονται ονοματεπώνυμο και μόνιμη διεύθυνση διαμονής.
Να σημειωθεί πως τον αγώνα Ουαλίας – Κύπρου έχει επιδείξει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Κύπριοι φίλαθλοι θα έχουν στη διάθεση τους 1500 εισιτήρια και οι τιμές έχουν καθοριστεί από την Ουαλική Ομοσπονδία ως ακολούθως:

Ενήλικες: 20 Αγγλικές λίρες
Συνταξιούχοι άνω των 65 ετών: 5 Αγγλικές λίρες
Παιδιά κάτω των 16 ετών: 5 Αγγλικές λίρες

πηγή: cfa