Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις” (audio)

“Να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις” (audio)

pavlos_xrisanthou


Κύριο ζήτημα στην ψεσινή συνεδρία του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν η άσχημη εμφάνιση με την Δόξα. Οι παράγοντες της ομάδας μας είναι έντονα προβληματισμένοι αφού η ομάδα παρουσίασε μια κακή εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Παύλος Χρυσάνθου μιλώντας σήμερα στο ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε σε “φαινόμενα που δεν έχουν δει ξανά στην ομάδα μας”. Ο κος Χρυσάνθου δεν θέλησε να μιλήσει συγκεκριμένα για τα μέτρα που θα ληφθούν από την διοίκηση.

“Δεν μας ενόχλησε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Σαββάτου, παρατηρήσαμε όμως φαινόμενα τα οποία πρώτα φορά εμφανίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι καλά αμειβόμενοι, δεν είναι αυτός ο παράγοντας που οδήγησε στο αποτέλεσμα του περασμένοι Σαββάτου. Ο Ιανουάριος είναι κοντά. Εάν κάποιοι ποδοσφαιριστές θεωρούν το οικονομικό ανυπέρβλητο παράγοντα που τους επηρεάζει καθημερινά και δεν μπορούν να αποδώσουν, μπορούν πολύ εύκολα να αποτεθούν στην ομάδα και θα βρούμε τη λύση”.

Εάν υπάρχει προβληματισμός για κάποια άτομα στο “Ηλίας Πούλλος”:

“Υπάρχει προβληματισμός για διάφορα πράγματα. Όταν μια ομάδα του επιπέδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε οκτώ παιχνίδια έχει μόνο 10 βαθμούς, τότε ο προβληματισμός είναι μεγάλος. Στόχος είναι να βρούμε τις αιτίες για αυτή την εικόνα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις”.

Ακούστε τις δηλώσεις: