Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενοχλήσεις ο Γιουβάλ!

Ενοχλήσεις ο Γιουβάλ!

dscn7266


Νέο πρόβλημα προκύπτει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Γιουβάλ Σπούνγκιν να παραπονιέται σήμερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης για ενοχλήσεις. Ο Ισραηλινός δεν ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα και τις επόμενες ώρες εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Στα θετικά για τον Τόνι Σαβέφκσι, ο Γιώργος Εφραίμ νιώθει καλύτερα και ανεβάσει μέρα με την μέρα ρυθμούς και οι πιθανότητες να προλάβει το Κυριακάτικο ματς είναι με το μέρος του. Ο Μπρούνο Αγκουιάρ τελικά θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αύριο.

Το δελτίο:

Με πρόγραμμα που περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής σε μεγάλους χώρους, συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, κόντρα στην Αλκή.

Ο Γιουβάλ Σπούνγκιν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης και γι’ αυτό το λόγο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Ο Μπρούνο Αγκουιάρ θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση, οι Αντρέας Αβραάμ, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Ρενάτο Μαργκάσα συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ ο Γιώργος Εφραίμ προπονήθηκε ατομικά σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.