Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλος Κιρμ στη Λιθουανία (video)

Άλλος Κιρμ στη Λιθουανία (video)

kirm


Μεγάλη χάρη στον Κώστα Καϊάφα φαίνεται πως έκανε ο Σρέτσκο Κάτανετς. Ο Σλοβένος τεχνικός, ξεκίνησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Άντραζ Κιρμ στην εντεκάδα της Εθνικής, δίνοντας του έτσι πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά που είχε ανάγκη, σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα ο ακραίος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, στη νίκη της Εθνικής του μες τη Λιθουανία..

Ο Κιρμ ξεκίνησε σε ρόλο αριστερού ακραίου, στο 4-4-2 που επέλεξε να παρατάξει ο Κάτανετς. Είχε πολύ καλή απόδοση σε όλο το ματς και κατάφερε να γίνει αρκετές φορές επικίνδυνος παίζοντας πάνω στη γραμμή. Εκεί που πραγματικά κατάφερε όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του, ήταν όταν σύγκλινε με τη μπάλα ή χωρίς, “πέφτοντας” πίσω από τους δυο επιθετικούς. Έδειξε έτσι άλλη μια πτυχή του παιχνιδιού του, την οποία ο Καϊάφας ευελπιστεί να δει και στην Κύπρο.

Να που η διακοπή δεν ήταν ιδανική μόνο για φρεσκάρισμα, αλλά και για να βρει ένα βαρύ όνομα όπως ο Κιρμ ρυθμό. Με την επανέναρξη, ο κόουτς περιμένει πως ο Σλοβένος θα αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή και θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Δείτε στιγμές με τον Κιρμ πρωταγωνιστή: