Home ΚΥΠΡΟΣ Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου και Μάριου Νικολάου για τον αγώνα με την Ουαλία...

Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου και Μάριου Νικολάου για τον αγώνα με την Ουαλία (video)

96233348a46692bbdbd32dc7228aa099_w639_h432_sc


Σε Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ουαλία μίλησαν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μάριος Νικολάου.

Αρχικά ο κ. Χριστοδούλου ευχαρίστησε τους Κύπριους δημοσιογράφους για την παρουσία τους στην Ουαλία και για την στήριξη που δίνουν στην Εθνική και στη συνέχεια, αναφέρθηκε τόσο στον αυριανό αγώνα όσο και σε αυτόν που προηγήθηκε με το Ισραήλ.

«Όλοι στην ομάδα ήταν πάρα πολύ λυπημένοι μετά την ήττα από το Ισραήλ. Αυτή η αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει πως κάτι αλλάζει στην ομάδα. Επίσης, λέει πάρα πολλά για εμάς το γεγονός ότι ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο», είπε στην αρχική του τοποθέτηση, για να προσθέσει:

«Έχουμε απέναντι μας μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Για μια ομάδα της δική μας δυναμικότητας, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας και εκτός από το παρών, θα προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα για το μέλλον. Ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο με την Ουαλία. Δεν παίζουμε μόνο εναντίον του Μπέιλ αλλά εναντίον ενός πολύ δυνατού και έμπειρου συνόλου».

Σε ερώτηση αν θα είναι ικανοποιημένος αν ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, ο κ. Χριστοδούλου απάντησε πως υπό κάποιες προϋποθέσεις ο βαθμός δεν θα είναι κακός, ομ΄ς, αυτό που θα τον ικανοποιήσει περισσότερο από όλα είναι η ομάδα μας να δώσει το 100% των δυνατότητων της στο γήπεδο.

Ο Μάριος Νικολάου δήλωσε τα ακόλουθα:

“Εκ μερους των συμποδοσφαιριστών μου θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στον αγώνα με το Ισραήλ. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε και ο κόσμος να συνεχίσει να πιστεύει σε εμάς. Ξέρουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν στον αγώνα με την Ουαλία, όμως είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε την εμπειρία να επανέρθουμε μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα με το Ισραήλ παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν λίγες ημέρες από το ένα παιχνίδι στο άλλο”.

Δείτε video με απόσπασμα των δηλώσεων του Πάμπου Χριστοδούλου και του Μάριου Νικολάου.

πηγή: cfa