Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μπράβο Γιώργαρε!” (video)

“Μπράβο Γιώργαρε!” (video)

u21-aek19


Είναι ο ποδοσφαιριστής που ανοίγει πάντα το δρόμο για τη νίκη. Ο Γιώργος Ιβανόφ και πάλι χθες σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της ΑΕΚ. Μάλιστα χθες ο διεθνής με την Βουλγαρία, είχε δώσει προβάδισμα δύο γκολ στο τριφύλλι, φθάνοντας στα πέντε τέρματα σε τέσσερις αγώνες.

Και κάνει ακριβώς όσα του ζήτησε ο σύλλογος κατά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου. “Το Σωματείο μας θα προσφέρει στον Γιώργο Ιβανόφ τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση, για να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά. Απαιτείται και ο ίδιος να συνεχίσει με σκληρή και επαγγελματική δουλειά, με σοβαρότητα και απόλυτη αφοσίωση στους στόχους και επιδιώξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε να καθιερωθεί και να έχει λαμπρή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία”, έγραφε η ανακοίνωση στις 02 Απριλίου.

Όπως δήλωσε χθες στην ιστοσελίδα μας, άμεσος στόχος του είναι η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ! Αν κρίνουμε από τα “Μπράβο Γιώργο” και “Άντε Γιώργαρε” που ακούνται στο πιο κάτω βίντεο, μάλλον το ίδιο εύχονται όλοι στην ομάδα. Οι ανθρώποι της ομάδας των Νέων έχουν μεγάλη πίστη στις δυνατότητες  -όχι μόνο του Γιώργου αλλά και όλων των ποδοσφαιριστών μας- και το ταλέντο τους και στο τέλος οι ίδιοι θα δικαιώσουν τους εαυτούς στους και τις προσπάθειές τους.

Ο σχετικός πίνακας:

# Σκόρερ Ομάδα Τέρματα
1 GEORGE  IVANOV ΟΜΟΝΟΙΑ 5
2 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΑΣ ΕΝΠ 4
3 ΧΑΡΗΣ  ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΦΟΣ FC 3
4 ΜΑΡΙΟΣ  ΗΛΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ 3
5 ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΛΕΚΚΙΔΗΣ ΑΡΗΣ 3
6 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΕΛ 2
7 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΙΤΤΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2