Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Παίξτε μας ίσα, να σας στηρίξουμε”

“Παίξτε μας ίσα, να σας στηρίξουμε”

serafim-agis


Συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας, είχε χθες το βράδυ αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ, τους αντιπροέδρους Πολυκάρπου και Νεοφύτου, καθώς και τον γενικό γραμματέα Χρίστο Νεοφύτου. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ζήτησε έντονα να την αντιμετωπίσουν οι διαιτητές με σεβασμό, για να τους στηρίξει με τη σειρά της να καταπολεμήσουν την προκατάληψη.

Ιδιαίτερος έμφαση δόθηκε στην ανομοιομορφία των αποφάσεων, ενώ αναφέρθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα. Συζητήθηκε επίσης η ευκολία με την οποία δέχεται κίτρινες κάρτες η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι δυο ανύπαρκτες κόκκινες, καθώς και τα τηλεοπτικά πέναλτι που δεν δίνονται στην ομάδα μας. Οι διαιτητές, τόνισαν πως είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν τις συναντήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ και ότι όσα λάθη γίνονται, είναι ανθρώπινα και όχι σκόπιμα.

Η ουσία βέβαια δεν είναι τα λόγια, αλλά να αρχίσουν οι διαιτητές να σέβονται την ομάδα μας και το μεγάλο της κόσμο. Τα λάθη, ιδιαίτερα φέτος, είναι περισσότερο από εξόφθαλμα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται ο κόσμος να πιστέψει πως γίνονται χωρίς πρόθεση. Μόνο οι διαιτητές μπορούν να αλλάξουν αυτή την αντίληψη.