Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια χαρά μπορούν μαζί

Μια χαρά μπορούν μαζί

pod-othellos112-shota


Όταν ανακοινωνόταν η επιστροφή του Νούνο Ασσίς, όλοι διερωτήθηκαν το ίδιο πράγμα: “και που θα παίζει ο Σότα Γκρικαλασβίλι”; Η πρώτη λογική υπόθεση ήταν πως όταν έπαιζε ο ένας, ο άλλος θα ερχόταν από τον πάγκο. Πράγματι οι πρώτες αγωνιστικές έδειξαν ότι δύσκολα θα συνυπάρξουν οι δυο τους στην εντεκάδα. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή όμως απέδειξε πως μια χαρά μπορούν.

Κόντρα στον Ερμή μάλιστα ο Γκρικαλασβίλι έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Η παρουσία του Νούνο Ασσίς στον άξονα, τον απάλλαξε από την ευθύνη του κουβαλήματος της μπάλας, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να συγκεντρωθεί περισσότερο στους τρόπους που θα απειλούσε την αντίπαλη άμυνα. Ήταν επικίνδυνος, ήταν διεισδυτικός, συνεργάστηκε με τον Ασσίς στη δημιουργία του πρώτου τέρματος.

Η χρησιμοποίηση του Ασσίς σε ρόλο 8αριού, είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς ανώτερη από προηγούμενα παιχνίδια και ένα Γκρικαλασβίλι σαφώς πιο απειλητικό. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να επαναληφθεί το σκηνικό, με τους δυο μέσους να συνυπάρχουν στην εντεκάδα.