Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από λόγια έχουμε χορτάσει

Από λόγια έχουμε χορτάσει

diaitites -korakia5


Καμία απολύτως πρόθεση να αδικήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχαν, ούτε έχουν, τόνισαν οι διαιτητές στη συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου μας. Λίγο αργότερα, τόνιζαν πως θα ήθελαν να συνεχίσουν τις συναντήσεις και τις συζητήσεις μέχρι να καταφέρουν να εξαλείψουν την προκατάληψη. Να μας συγχωρέσετε κύριοι διαιτητές, αλλά από λόγια έχουμε χορτάσει. Στο παρελθόν μας στερήσατε τίτλους “χωρίς πρόθεση”, φέτος είναι προφανές πως κάτι δεν πάει καλά. Μόνο με πράξεις μπορείτε να μιλήσετε πλέον, αρκετά λόγια.

Γιατί μπορεί να είπαν πως δεν έχουν πρόθεση, αλλά δεν εξήγησαν γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε βαθμούς από τα λάθη τους. Δεν εξήγησαν πώς γίνεται ο ανεκδιήγητος επόπτης Ανδρέου να ορίζεται ακόμα και όταν αμφισβήτησε τον Γουίλεπεργκ. Δεν εξήγησαν πως μια ολόκληρη ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη σε κίτρινες, πρώτη σε κόκκινες, πρώτη σε τηλεοπτικά πέναλτι, αλλά τελευταία σε πραγματικά κερδισμένα.

Συγχωροχάρτι πλέον σε κανένα. Δεν σιωπάμε φέτος για κανένα λόγο. Ας μας κλείσουν το στόμα παίζοντας ίσα, όλα τα άλλα δεν πιάνουν.