Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Κάτι πρωτοποριακό, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος” (audio)

“Κάτι πρωτοποριακό, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος” (audio)

dimitriou


Αρκετό κόσμο περιμένουν οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόψε στο κλειστό. Ο πρωτοποριακός αγώνας της ποδοσφαιρικής με την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ ξεχωρίζει από την εκδήλωση απόψε. Ο Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε γι’ αυτό το θέμα καθώς και για το οικονομικό και αγωνιστικό κομμάτι.

Για το αποψινό event:

– Θέλαμε να προσφέρουμε στον κόσμο κάτι που να το ευχαριστηθεί και παράλληλα να ενισχυθεί η ομάδα οικονομικά. Φαίνεται πως θα έχουμε αρκετό κόσμο απόψε και κυρίως οικογένειες. Είναι σημαντικό με την εισφορά των 10 ευρώ να βοηθήσουμε στην ρευστότητα που χρειάζεται. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά. Είναι κάτι το πρωτοποριακό.

Για τα κριτήρια:

– Ο φάκελος κατατέθηκε συμπληρωμένος όμως το οικονομικό πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Το Δ.Σ. σκέφτεται τρόπους ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στους επόμενους ελέγχους. Το Δ.Σ. θα ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου, ο μεγάλος σκόπελος είναι τα κριτήρια Μαρτίου. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Για τους Γιωργαλλίδη και Κυριάκου:

– Οι δύο παίκτες αποκόμισαν πρόβλημα, θα εκτιμηθεί η κατάσταση τους από το δικό μας ιατρικό επιτελείο. Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Οι δηλώσεις στον ΑΣΤΡΑ: