Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι να λέμε τώρα…

Τι να λέμε τώρα…

pod-ermis-72-moreira-apovoli


Ο Μορέιρα κόντρα στον Ερμή έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αποβάλλεται άδικα φέτος. Λίγες μέρες πριν την αποβολή του, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης υποσχέθηκε στους παράγοντες της ομάδας μας, πως θα κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει ο κανονισμός της έξτρα αγωνιστικής. Μετά την αποβολή, ο ΠΑΣΠ μίλησε για άδικες αποβολές ποδοσφαιριστών και ένα κανονισμό που τους αναγκάζει να κάτσουν για 2 μήνες, υπερθεματίζοντας για την αλλαγή κανονισμού. Η συνέχεια; Ο Μορέιρα δέχθηκε μια αγωνιστική έξτρα αποκλεισμού…

Τι να λέμε τώρα; Η δικαστική κρύφτηκε άλλη μια φορά πίσω από το κανονισμό, χωρίς να μας πει ότι διαφωνεί. Υποθέτουμε πως σε λίγες μέρες θα έρθουν να μας μιλήσουν για προκατάληψη. Λίγο αργότερα θα μας ξαναπούν πως “κανείς δεν έχει τα κότσια να αδικήσει τη ΟΜΟΝΟΙΑ” και το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία. Και μετά θα βάλουν τα παπαγαλάκια να αρχίσουν τα παραμύθια πως “αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη δεν θα την αδικούσαν”. Σαμπώς και το πρωτάθλημα μας αποτελείται από την Μπάγιερν, τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Τσέλσι και την ΟΜΟΝΟΙΑ, για αυτό σφάζουν μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δυστυχώς δείχνουν πως δεν θέλουν να αλλάξουν. Όχι δεν μπορούν, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. Και το λέμε ξανά, μόνο αυτοί μπορούν να αποδείξουν ότι έχουμε λάθος. Αλλά μας επιβεβαιώνουν με κάθε ευκαιρία.