
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Kifines.com παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γαβριήλ Κοιλαράς. Ο Γαβριήλ, μίλησε για την ομάδα, τον κόσμο, αλλά και το πολύκροτο θέμα με τα πιστεύω του αδερφού του. Παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα καθώς και link για ολόκληρη τη συνέντευξη.
Πριν λίγο καιρό ο αδελφός σου ήταν μέγα είδηση στο χώρο του αθλήματος και ειδικά στους κύκλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πως θα ήθελες να σχολιάσεις το όλο θέμα και τι αντίκτυπο είχε σε εσένα;
Εγώ σαν Γαβρίλης δεν ασχολούμαι με πολιτική… αλλά άσχετα του ότι είναι αδελφός μου, πιστεύω ότι ο καθένας δικαιούται να έχει τα πολιτικά του πιστεύω. Δεν πιστεύω κάποιος να μπορεί να αλλάζει πολιτικές πεποιθήσεις μέσα σε 1 μέρα γιατί έκλεισε σε ομάδα με άλλες πεποιθήσεις, απλά με την παρουσία του στην ομάδα πρέπει να σέβεται απόλυτα το χώρο που βρίσκεται.
Ο κόσμος πιστεύω ότι πρέπει να τον αποδεχτεί, είναι ένας αθλητής που δουλεύει για την ίδια ιδέα με αυτούς και μάλιστα αμισθή. Προσωπική μου άποψη σαν αθλητής, είναι ότι ο αθλητισμός και η πολιτική δεν πρέπει να αναμιγνύονται και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα λάθη της Κύπρου.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της ομάδας και γι`αυτό θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ.
Ξεκινήσαμε με 2 σπουδαίες νίκες και αυτό ίσως να έδωσε ενθουσιασμό στον κόσμο. Μπορεί να μην το πιστεύανε πολλοί, αλλά εμείς οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση, μέσω της σκληρής δουλειάς ξέραμε ότι μπορούσαμε. Θα ήθελα όμως να διευκρινίσω πως δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε από τις 2 νίκες. Είναι δύσκολος ο δρόμος, η ομάδα έχει αρκετά δυνατούς παίκτες αλλά δεν σημαίνει ότι πάμε για πρωτάθλημα. Εμείς σας υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα και όπου βγει.
Ποια η άποψη σου για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πόσο ρόλο παίζει για εσάς τους αθλητές να είναι στο πλευρό σας εμψυχώνοντας την ομάδα;
Με τη βοήθεια του κόσμου είτε το πιστεύετε είτε όχι ανεβαίνεις ένα σκαλί στο θέμα ποιότητα. Ότι και να απαντήσω αν δεν το ζήσετε είναι διαφορετικό. Ξυπνάει το πάθος μέσα σου…, η ενέργεια της κερκίδας μπαίνει στο γήπεδο και ανεβαίνει η αδρεναλίνη του αθλητή, η κούραση δεν ξέρεις τι σημαίνει εκείνη την στιγμή και η ψυχολογία στο απόγειο. Σμίξε τα και θα έχεις την απάντηση σου.
![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Οι πράσινοι δρομείς δεν πτοήθηκαν από την κακοκαιρία! [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Runners-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Φοβερό γκολ του Μάμα στο φούτσαλ! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Mamas-Loizou-238x178.jpg)


![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)