Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκοράρισμα και από τους υπόλοιπους

Σκοράρισμα και από τους υπόλοιπους

paiktes-assis-94


Μόλις 4 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει για την ΟΜΟΝΟΙΑ στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Ο λόγος για τους Μίκαελ Ποτέ, Ονησίφορο Ρουσιά, Γκαουσού Φοφανά και Άντραζ Κιρμ. Όλοι τους είναι μεσοεπιθετικοί και με εξαίρεση το πρώτο κανόνι στο πρωτάθλημα Μίκαελ Ποτέ, οι υπόλοιποι έχουν πετύχει από 1 γκολ. Είναι προφανώς ένα στοιχείο που χρήζει βελτίωσης.

Ασφαλώς τα γκολ τα περιμένεις από τους μεσοεπιθετικούς και είναι θετικό ότι αυτοί βρίσκουν δίκτυα. Ο Καϊάφας περιμένει ακόμα περισσότερα γκολ από αυτούς μεσοεπιετικούς (ειδικά τους ακραίους), αλλά και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές! Ο Λομπιανίτζε για παράδειγμα στην Ευρώπη έδειξε να έχει έφεση στο σκοράρισμα, ειδικά στον αέρα! Ικανότατοι σε αυτό τον τομέα είναι και οι δυο κεντρικοί της ομάδας Στεπάνοφ-Ακουισταπάτσε, ενώ μπορεί να απειλήσει και ο Σκάρα.

Εκείνοι όμως που μπορούν να δώσουν πιο εύκολα λύσεις, είναι οι παίκτες που πατάνε στο κουτί. Γκριγκαλασβίλι και Ασσίς έχουν πολλά να δώσουν στον τομέα του σκοραρίσματος και καλό θα ήταν αυτό να γίνει άμεσα. Αρκεί στις κρίσιμες φάσεις να έχουν καθαρό μυαλό μπροστά στο τέρμα και να τελειώνουν τις φάσεις.