Home SPORTS NEWS Το γύρισε στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ

Το γύρισε στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ

a


Η ΑΕΚ παρότι πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση κατάφερε και γύρισε ένα ματς στις καθυστερήσεις! Ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε στο 27’ με τον Γέσιτς, αλλά ο Ντακόλ στο 92’ και ο Μπρέσεβιτς στο 96’ γύρισαν το ματς!

Η μάχη των πάγκων

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ομάδα του με 4-1-4-1 βάζοντας τον Ιορδανίδη πάνω στο Μάνταλο προκειμένου να μπλοκάρει την κυκλοφορία της μπάλας της ΑΕΚ. Από την άλλη ο Τραϊανός Δέλλας δεν διαφοροποίησε τα πλάνα του και επέμεινε στο 4-2-3-1 το οποίο έχει μονιμοποιήσει από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην «Ένωση».

Α’ ημίχρονο: Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στιγματίστηκε από τις δύο τετράλεπτες διακοπές λόγω της ρίψης χημικών και του γκολ που πέτυχε ο Γέσιτς λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Η ΑΕΚ έμπαζε από παντού, δεν είχε πλάνο στο παιχνίδι της και δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες για να σκοράρει. Σε μία εξ αυτών ο Κορδέρο που στο προηγούμενο ματς είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ σημάδεψε τα περιστέρια και στη δεύτερη ο Αραβίδης πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα του… Μπαρμπόσα.

Β’ ημίχρονο: Ο Δέλλας δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο ημίχρονο και άφησε την ομάδα του αβοήθητη. Όταν αποφάσισε να αλλάξει πρόσωπα η ΑΕΚ αποσυντονίστηκε και έχασε κάθε πάτημά της στο γήπεδο. Είναι ενδεικτικό πως από το 52’ που οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν μία υποψία ευκαιρίας μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου ανατράπηκαν τα πάντα, ο Παγούδης απειλήθηκε ελάχιστα.

Ο επίλογος πάντως της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακός. Χάρη σε δύο στημένα, η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Αρχικά ήταν ο Ντακόλ στο 92’ αυτός που έφερε το ματς στα ίσα και στο τελευταίο… δευτερόλεπτο του αγώνα ο Μπρέσεβιτς, υπέγραψε την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το συγκεκριμένο ματς πάντως θα πρέπει να γίνει ένα σκληρό μάθημα τόσο για τον Δέλλα όσο και για τους παίκτες του, διότι με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον δύσκολα θα σταθούν το ίδιο τυχεροί…

Οι συνθέσεις:

AEK: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γεωργέας, Κολοβέτσιος (72′ Μπρέσεβιτς), Κορδέρο, Ανάκογλου (62′ Ντακόλ), Μάνταλος, Πλατέλλας (55′ Ζόριτς), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (74′ Καλογερόπουλος), Ζόνας, Ιωαννίδης (68′ Χριστόπουλος), Παπατόλιος, Μανουσάκης, Αθανασίου, Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Γέσιτς

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr