Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτοί που το θέλουν περισσότερο

Αυτοί που το θέλουν περισσότερο

pod-ermis-148-team


Πολλά είναι τα παράπονα που λογικά είχε ο Κώστας Καϊάφας από τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ήθελε να μιλήσει με τον πρόεδρο και να ζητήσει τη στήριξη της διοίκησης για αγωνιστικά θέματα. Από ποιους έχει παράπονα δεν έχει σημασία, εκείνο που μετράει είναι να διορθωθεί η κατάσταση. Όσο για το ποιους πρέπει να παρατάξει κόντρα στον Απόλλωνα, η απάντηση είναι μάλλον εύκολη.

Να παίξουν εκείνοι που το λέει περισσότερο η ψυχή τους. Εκείνοι που θέλουν να κερδίσει η ομάδα και να ανακάμψει όσο τίποτα άλλο. Εκείνοι που θα τρέξουν περισσότερο, που θα δώσουν κάτι παραπάνω από όσο μπορούν. Μια από τις περσινές δεσμεύσεις ήταν ότι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ θα τρέχει περισσότερο από τους αντιπάλους της, καιρός να το δούμε σε πράξεις.

Στη φάση που είμαστε, έχουμε χωνέψει πως για να είμαστε κοντά στον τίτλο μέχρι το τέλος πρέπει να μας ευνοήσουν πολύ οι συγκυρίες. Εκείνο που απαιτούμε όμως, είναι η ομάδα να ματώνει τη φανέλα. Να δίνει ότι έχει σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να κάνει τον απολογισμό της. Τη Δευτέρα λοιπόν και κάθε εβδομάδα, να παίζουν εκείνοι που γυαλίζει το μάτι τους.