Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλαγές θα κάνει, αλλά πόσες;

Αλλαγές θα κάνει, αλλά πόσες;

kaiafas7


Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Κώστας Καϊάφας θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην εντεκάδα που θα παρατάξει την Δευτέρα το βράδυ κόντρα στον Απόλλωνα. Η ομάδα προέρχεται από ήττα από ένα σαφώς μικρότερο αντίπαλο, με αρκετούς παίκτες να μένουν πολύ πίσω σε απόδοση. Ο κόουτς θα θέλει οπωσδήποτε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα με βάση και τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου και του παιχνιδιού.

Το θέμα βέβαια είναι πόσες αλλαγές προτίθεται να κάνει ο προπονητής της ομάδας. Σερτζίνιο και Ρούμπιο είναι οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να μπουν εντεκάδα αλλά δεν είναι οι μόνοι. Ρόντρι και Κυριάκου έχουν επίσης πιθανότητες ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και εκπλήξεις, από παίκτες που αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής πολύ λίγο.

Σιγά σιγά πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βρει ρυθμό και για να το πράξει, πρέπει να έχει και ένα σταθερό κορμό κάθε εβδομάδα. Οι συνεχείς αλλαγές στον άξονα, προς αναζήτηση πάντα χημείας, δεν έχουν ωφελέσει, έτσι στον κύκλο των ντέρμπι που μπαίνουν, αναμένουμε πως ο κόουτς θα προσπαθεί να αλλάζει όσο το δυνατό λιγότερα από ματς σε ματς.