Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κινδυνεύει με καθαίρεση ο Σάντης!

Κινδυνεύει με καθαίρεση ο Σάντης!

sak_4700


Στην Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ ενδεχομένως να παραπεμφθεί από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα ο Β’ Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κος Αντρέας Σάντης, μετά την γραπτή καταγγελία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον πρόεδρο της ΚΟΠ για την συμπεριφορά του πρώτου στον αγώνα με την Ανόρθωση στο “Αν.Παπαδόπουλος”.

“Ο κ. Σάντης ανερυθρίαστα και ασύστολα έβριζε και «στόλιζε» με χυδαίους χαρακτηρισμούς το διαιτητή του αγώνα, (επίθετα και βρισιές που δεν ακούστηκαν ούτε από τις κερκίδες) ενώ δεν δίστασε να βρίσει και να επιτεθεί φραστικά κατά των αξιωματούχων του σωματείου μας που βρίσκοταν φιλοξενούμενοι στο προεδρικό θεωρείο του Αντώνης Παπαδόπουλος. Διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν η Ομοσπονδία να ψέγει φιλάθλους ή παράγοντες να τιμωρεί σωματεία με χρηματικά πρόστιμα για αντιαθλητική συμπεριφορά, όταν ο τρίτος τι τάξει αξιωματούχος της συμπεριφέρεται με αυτό τον προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι ο κ. Σάντης, ανεξαρτήτως του εάν έχει απολογηθεί ή όχι, οφείλει να υποβάλει την παραίτηση του. Δεν έχει θέση στην ηγετική πυραμίδα της Ομοσπονδίας”.

Τα πιο πάνω ήταν από την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση. Στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που υπόκεινται σε πειθαρχικό έλεγχο συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας έχει ξεκινήσει έρευνα για την συμπεριφορά του Σάντη και εάν καταφέρει να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες, τότε θα τον παραπέμψει στο δικαστικό σώμα της Ομοσπονδίας.

Ο Σάντης τότε θα κινδυνεύει με καθαίρεση από το αξίωμα του Β’ αναπληρωτή προέδρου αλλά και από την Εκτελεστική Επιτροπή!