Home SPORTS NEWS Άλβες: «Θα ανεβάσει το επίπεδο της Μπάρτσα ο Νεϊμάρ»

Άλβες: «Θα ανεβάσει το επίπεδο της Μπάρτσα ο Νεϊμάρ»


Ο Ντάνιελ Άλβες διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει φέρει σε επαφή τον Νεϊμάρ με τον Λιονέλ Μέσι, εκφράζοντας στη συνέχεια την ελπίδα του ο νεαρός επιθετικός να μετακομίσει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, καθώς θα βελτιωθεί σαν παίκτης αλλά και θα ανεβάσει σε άλλο επίπεδο τους Καταλανούς.

«Δεν έχω φέρει σε επαφή τον Νεϊμάρ με τον Μέσι. Προφανώς όλοι θέλουν να παίξουν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αν η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ούτε αν έρθει τον επόμενο μήνα, ή τον επόμενο χρόνο ή σε δύο χρόνια. Ελπίζω να έρθει στην ομάδα και όπως έχω πει και στο παρελθόν θα βελτιωθεί και σαν παίκτης αλλά θα ανεβάσει επίπεδο και το σύλλογο».

Για το αν θα αγωνιστεί στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Μαγιόρκα, καθώς προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό καιρό μακριά από τον αγωνιστικό χώρο: «Όταν δεν αγωνίζομαι για πολύ καιρό σε αυτό το επίπεδο , με ενοχλεί. Από τα παιχνίδια που έχω παίξει, νομίζω ότι δε βρίσκομαι σε καλή φόρμα, δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι αυτό που θέλω, προσπαθώ να βρω την αγωνιστική μου φόρμα και τα υπόλοιπα θα έρθουν»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr