Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Επιστροφή από την κόλαση

Επιστροφή από την κόλαση

volley-cev-a11


Από την κόλαση στον παράδεισο η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ που βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ όμως βρήκε τις δυνάμεις και πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στο Θεμιστόκλειο! Τρίτη συνεχόμενη επικράτηση για τους πράσινους επί της Ανόρθωσης. Η τρίτη ήταν και η πιο δραματική.

Στο 1ο σετ έγινε μία πραγματική μάχη με τις δύο ομάδες να μην τα παρατάνε όμως πιο τυχερή φάνηκε η Ανόρθωση που το πήρε με 31-29! Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο όμως μετά το τάιμ άουτ (22-20) η Ανόρθωση έκανε σερί δύο πόντων και πλησίασε στο 2-0 που τελικά πήρε με 25-22.

Η αντεπίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκίνησε από αυτό το σημείο. Έχοντας την πλάτη στο τοίχο και ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 13-8 και 18-13, ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στους πόντους στο 23-23! Το ξέσπασμα στο πρώτο σετ συνεχίστηκε και ήρθε η μείωση με το 23-25.

Και πάλι στο 4ο σετ η Ανόρθωση ξεκίνησε καλύτερα, όμως στο σημαντικότερο σημείο του η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε και πάλι απόδοση. Φτάσαμε στο 24-23 και με πάθος οι πράσινοι του Σάββα κατάφεραν να το πάρουν με το 26-28!

Η νίκη κρίθηκε στο τάι μπρέικ, οι τριφυλλοφόροι αυτή τη φορά μπήκαν από την αρχή μπροστά και δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να το πιστέψει. Η νίκη ήρθε με το τελευταίο σετ να γράφει 12-15.

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλη ανατροπή – Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3