Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία και όχι εμπόδιο

Ευκαιρία και όχι εμπόδιο

pod-agianapa-168


Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ που αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Οπωσδήποτε η ομάδα της Λεμεσού είναι η πιο δυνατή ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα ως τώρα, αφού έχει ποιοτικό ρόστερ και καλό προπονητή. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, δεν πρέπει να δουν το παιχνίδι σαν εμπόδιο, αλλά σαν την καλύτερη ευκαιρία που είχαν μες τη χρονιά.

Μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει η ομάδα μας. Ούτε με την παρουσία της, ούτε με τους βαθμούς που έχει μαζέψει και τα λάθη της διαιτησίας (που μας στέρησαν βαθμούς) δεν μπορούν να καμουφλάρουν τις αδυναμίες μας. Συστηματικά οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αδικούν τον εαυτό τους και αδικούν την ομάδα, αφού φρόντισαν πρώτα στον αγώνα με τη Ντινάμο να φωνάξουν πως “έχουμε μεγάλες δυνατότητες”. Το ματς κόντρα στον ισχυρό Απόλλωνα λοιπόν, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν πως αξίζουν να τον εμπιστευτούμε, ότι από δω και μπρος, θα δούμε διαφορετικό πρόσωπο.

Για τίτλο μέχρι στιγμής στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μίλησε κανείς. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, είναι δεδομένο πως οποιοιδήποτε αποτελούν την εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να ματώνουν τη φανέλα. Πρέπει να παίζουν σαν να είναι η πρώτη τους φορά. Πρέπει να παίζουν στο 100% και να παλεύουν με ότι έχουν. Αυτό θέλουμε να αρχίσουμε να βλέπουμε, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Που επαναλαμβάνουμε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία γιατί εκτός των άλλων, ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει κοντά στη δεύτερη θέση.