Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιθανός ο άξονας Ευρώπης

Πιθανός ο άξονας Ευρώπης

pod-agianapa-136-rodri


Έχουμε γράψει αρκετές φορές, πως κατά την ταπεινή μας άποψη (και χωρίς να είμαστε προφανώς προπονητές), το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στον άξονα. Ενώ στην Ευρώπη Σερτζίνιο-Ρόντρι και Ασσίς είχαν δέσει αρμονικά και έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια, στις εγχώριες διοργανώσεις, αυτή η χημεία αγνοείται. Οι τρεις τους έπαιξαν μαζί μόνο στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ανόρθωση και από εκείνη τη στιγμή, δεν βρέθηκαν ξανά ταυτόχρονα στο γήπεδο.

Τραυματισμοί, αλλά και ντεφορμαρίσματα του κάθε παίκτη ξεχωριστά, είχαν σαν αποτέλεσμα βασικός να θεωρείται μόνο ο Νούνο, ο οποίος μάλιστα μετατέθηκε πιο πίσω, με τις άλλες θέσεις να γεμίζουν από διάφορους ποδοσφαιριστές όπως ο Μαργκάσα, ο Οικονομίδης, ο Φυλακτού και ο Γκριγκαλασβίλι από τη μετάθεση του Ασσίς και μετά. Το αποτέλεσμα όμως, δεν ήταν ποτέ το ίδιο καλό, όχι λόγω της αξίας των παικτώνμ αλλά επειδή δεν υπήρχε ισορροπία, όπως λέμε ποδοσφαιρικά, χημεία.

Αυτή την εβδομάδα Σερτζίνιο, Ρόντρι και Ασσίς είναι διαθέσιμοι και στο 100%. Με δεδομένο ότι ο αντίπαλος είναι μια ικανότατη ομάδα, είναι πολύ πιθανόν ο Καϊάφας να θέλει να θωρακίσει τον άξονα του με παίκτες που μαρκάρουν (Σερτζίνιο-Ρόντρι) και που έχουν αποδείξει πως μπορούν να “μοιραστούν” τη δουλειά ορθά. Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις από τις προπονήσεις λοιπόν, ίσως δούμε ξανά άξονα Ευρώπης, ελπίζουμε με τα ίδια αποτελέσματα.