Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντίδραση τώρα!

Αντίδραση τώρα!

pod-ermis-105-team


Δεν θα πούμε “τώρα ή ποτέ” γιατί έτσι κι αλλιώς στόχος είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πούμε όμως ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιδράσει σήμερα. Όχι σε μια εβδομάδα, ούτε σε δυο. Σήμερα. Η ομάδα μας φιλοξενείται στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα (20:00 Primetel) και καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο. Αυτό που αγνοεί από την Ευρώπη.

Επίσημα έχει λεχθεί πολλές φορές, πως στόχος είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο ισχύει και σήμερα, στόχος είναι η νίκη. Αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ. Έχει κίνητρα, όπως και μεις. Μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα όμως, θέλουμε να πιστεύουμε πως όσοι παραταχθούν στο γήπεδο θα δείξουν πως θέλουν το παιχνίδι περισσότερο από τον Απόλλωνα. Θα δείξουν πως όσα έγιναν μες την εβδομάδα τους ενόχλησαν, όσο το μέσο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Και πως θα παλέψουν για να πάρουν το τρίποντο.

Από τη στιγμή που λέμε πως ο τίτλος δεν είναι αυτοσκοπός, οι στόχοι μας πρέπει να υλοποιούνται κάθε εβδομάδα. Πρώτος και καλύτερος, είναι να ματώνουμε τη φανέλα μες το γήπεδο. Να παλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο κάθε παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Η αντίδραση λοιπόν δεν μπορεί να περιμένει άλλο, πρέπει να έρθει τώρα.