Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αιώνιο ντέρμπι χωρίς αύριο

Αιώνιο ντέρμπι χωρίς αύριο

futsal-enp5


Ντέρμπι δεν δίνει σήμερα μόνο η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και η φουτσαλική. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας για το θεσμό του κυπέλλου το Αποέλ στο Λευκόθεο (20:30, live omonoianews.com). Οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, τα λένε σε ένα αγώνα χωρίς αύριο αφού δεν υπάρχει  επαναληπτικός. Όποιος κερδίσει περνάει.

Η ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο είναι εξαιρετική,αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αήττητη. Τα ίδια ισχύουν όμως και στο Αποέλ που ισοβαθμεί με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Είναι δυο πολύ διαφορετικοί θεσμοί πάντως και αναμένεται πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δυο ομάδες θα τα πουν ξανά στις 13 του Οκτώβρη για το πρωτάθλημα, ο Μαυρουδής και οι παίκτες τους όμως έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στραμμένο στο παιχνίδι απόψε για το κύπελλο. Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει ακόμα λίγο.

Είναι μεγάλη πρόκληση το σημερινό παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που είναι εκτός έδρας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι μαθημένη στα δύσκολα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της να κερδίσει.