Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκληρή ήττα στη Λεμεσό

Σκληρή ήττα στη Λεμεσό

pod-apollon-lemeso33


Ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός Απόλλωνας, κέρδισε μια ΟΜΟΝΟΙΑ με κακή ψυχολογία. Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες, δεν είχε όμως το θράσος να τις κάνει γκολ σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που μπήκε με αέρα στο γήπεδο.

Α’ ημίχρονο

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τις δυο ομάδες να αδυνατούν να επιβληθούν η μια της άλλης και τη μπάλα να μην μπαίνει ιδιαίτερα σε κάποιο από τα δυο κουτιά. Στο 13′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση στον αγώνα. Ασσίς και Ποτέ έπαιξαν όμορφα 1-2, το σουτ του Νούνο κόντραρε. 1 λεπτό αργότερα, στην πρώτη του φάση ο Απόλλωνας σκόραρε. Ο Μεριέμ έδωσε στο ξεμαρκάριστο Παπουλή, που από το πέναλτι εκτέλεσε το Γιωργαλλίδη κάνοντας το 1-0. Στο 24′ ο Ρόντρι βρήκε με όμορφη κάθετη τον Ποτέ που κατέβασε και σούταρε, η μπάλα όμως κτύπησε στο δοκάρι του Βάλε. Στο 28′ ο Φοφανά έκανε μακρινή μπαλιά στον Ποτέ, που ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Αντράντε, όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα. Στο 30′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ασσίς κέρδισε πέναλτι, ο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Βάλε τον ψάρεψε και απέκρουσε. Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν γκολ και πάλι με τον Παπουλή. Ο Ελλαδίτης άσσος με ασύλληπτο σουτ έξω από τη περιοχή, σκότωσε το παιχνίδι γράφοντας το 2-0. Στο 37′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε άλλη μια απίστευτη ευκαιρία. Ο Ασσίς έβγαλε φανταστική πάσα στο Φοφανά που έφυγε τελείως μόνος, δεν πλάσαρε και στην προσπάθεια του να ντριπλάρει το Βάλε έκανε θέατρο. Ο Μασιάς τον τιμώρησε ορθά με κίτρινη.

Β’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 49′ ο Σερτζίνιο έκανε σουτ άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριάκου βρήκε τον Ποτέ που έστρωσε στον Ασσίς, το σουτ του οποίου κόντραρε ο Μερκής. Στο 52′ ο Νούνο έγινε ξανά επικίνδυνος, όταν μετά από κούρσα έκανε σουτ άουτ. Στο 63′ ο Ρούμπιο μπήκε σε περιοχή και έκανε πολύ καλό σουτ μόλις άουτ. Αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα έβαζε, ο Απόλλωνας στην τρίτη του ευκαιρία στο 66′  σκότωσε το ματς. Σέντρα από δεξιά, ο Γιωργαλλίδης έκανε κακή έξοδο και η μπάλα έφτασε στο Μεριέμ. Αυτός γύρισε στο Στογιάνοβιτς που με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 3-0. Η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 72′ με σουτ του Ρούμπιο που κόντραρε. Δυο ευκαιρίες με το Γκαρσία πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ενώ στο 82′ ο Απόλλωνας έφτασε κοντά σε τέταρτο γκολ, όμως ο Παπουλής δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε κάτι ιδιαίτερο.

Συμπερασματικά

Έδωσε εύκολα γκολ, δεν σκόραρε στις δικές της ευκαιρίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φανέρωσε και αυτή την εβδομάδα αδυναμίες, ενώ η απώλεια του πρώτου πέναλτι που της δόθηκε μετά από μήνες, είναι ενδεικτική της ψυχολογίας. Η συνέχεια είναι δύσκολη