Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ.Σ: “Επεξεργάζονται διάφορες λύσεις για αντιμετώπιση των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων”

Δ.Σ: “Επεξεργάζονται διάφορες λύσεις για αντιμετώπιση των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων”


Ανακοίνωση Δ.Σ. σχετικά με δημοσίευμα που αφορά το οίκημα του Σωματείου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμεί να τοποθετηθεί σχετικά με σημερινό δημοσίευμα που αφορά δήθεν απόφαση για πώληση του οικήματος του Σωματείου μας:

– Επεξεργάζονται διάφορες λύσεις για αντιμετώπιση των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων του Σωματείου. Το Διοικητικό Συμβούλιο αισιδοξεί ότι αυτές οι προσπάθειες θα αποδώσουν και δεν θα χρειαστεί να φτάσει στο σημείο να ζητήσει έγκριση της Γενικής Συνέλευσης, για πώληση του Οικήματος του Σωματείου μας.

– Η πώληση του οικήματος του Σωματείου μας δεν είναι εντός των άμεσων σχεδίων του Διοικητικού Συμβουλίου. Είχε γίνει μόνο σκέψη πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, σε περίπτωση που υπάρξη τεράστια ανάγκη για εισροή χρημάτων. Η πώληση του οικήματος είναι μία έσχατη λύση.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει να αντιμετωπίσει μία εξαιρετικά άσχημη οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από κάποιους άλλους και παρ’ όλα αυτά από την 1η Μαρτίου 2014 που έχει αναλάβει την ηγεσία του Σωματείου, κατάφερε να περάσει με επιτυχία όλους τους οικονομικούς ελέγχους, τόσο της ΚΟΠ, όσο και της ΟΥΕΦΑ.

– Σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη για πώληση περιουσιακών στοιχείων του Σωματείου, τότε βάση του Καταστατικού του Σωματείου, κανένα Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει την αρμοδιότητα να λάβει μία τέτοια απόφαση. Για να πωληθούν περιουσιακά στοιχεία του Σωματείου, απαιτείται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.