Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο τόπο του εγκλήματος, για άλλο αποτέλεσμα

Στο τόπο του εγκλήματος, για άλλο αποτέλεσμα

futsal-ano9


Την Δευτέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στο Λευκόθεο να παίξει φούτσαλ, αλλά κάποιοι φρόντισαν να μετατρέψουν το παιχνίδι σε ριγκ, με διαιτητή που έβλεπε ότι ήθελε. Το αποτέλεσμα ήταν να της κλέψουν τη νίκη πρόκριση. Σήμερα (19:00, live omonoianews.com) πάει στο ίδιο γήπεδο, αλλά για να πάρει διαφορετικό αποτέλεσμα. Και ελπίζει πως αυτή τη φορά θα κριθεί στο γήπεδο ο νικητής.

Παρότι η ομάδα μας έχασε (όπως έχασε) πριν 3 μέρες από τον αιώνιο, η πίστη δεν χάθηκε. Το αντίθετο, μεγάλωσε. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρουν πλέον πως μπορούν να κερδίσουν τον περσινό πρωταθλητή ακόμα και στο σπίτι του. Και τα γεγονότα της Δευτέρας, έχουν πεισμώσει τους πάντες. Η θέληση για τη νίκη, είναι μεγαλύτερη από ποτέ και καθοδηγείτε από τη δίψα να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το αίμα της πίσω.

Βέβαια, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, ανεξάρτητα από διαιτησίες. Η ομάδα μας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, να αποφύγει τα λάθη, να τελειώσει τις φάσεις της. Μπορεί να πάρει το ματς, αλλά για να το καταφέρει θα πρέπει να ιδρώσει και να παλέψει πολύ.