Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτούς θα τους στηρίξει

Αυτούς θα τους στηρίξει

omo-ano-1-9-14127


Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, είναι καιρός να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά όσον αφορά το αγωνιστικό. Το πράγμα το βλέπουμε χρόνια: σε κάποιο σημείο τα λεφτά τελειώνουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ κλατάρει. Τα αποτελέσματα είναι άσχημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ διώχνει τον προπονητή λες και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα πάντα και πτου από την αρχή. Καλό είναι να δούμε την αλήθεια κατάματα, πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουμε κάποιο τίτλο όσο υπάρχει η οικονομική ανασφάλεια.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αλλιώς αυτά τα χρόνια. Δική μας εισήγηση για το επόμενο καλοκαίρι είναι να πέσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ. Να μειωθεί ο αριθμός των ξένων ποδοσφαιριστών, να αυξηθούν οι νεαροί Κύπριοι που διψάνε για την ευκαιρία να εξελίξουν το ταλέντο τους και να καθιερωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους. Ξέρουμε πως με αυτή τη τακτική, για τα επόμενα 4-5 χρόνια τίτλος δύσκολα θα έρθει. Τουλάχιστον όμως θα κτίζουμε ένα κορμό για το μέλλον.

Είμαστε πεπεισμένοι πως αν μια διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θέσει αυτούς τους στόχους και αυτό το πλάνο και μπει στον κόπο να το επικοινωνήσει στον κόσμο, ο τελευταίος θα το στηρίξει. Γιατί θα έχει στο μυαλό του ότι επενδύει στο μέλλον.