Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τεράστιοι και ψυχάρες!

Τεράστιοι και ψυχάρες!

SAK_6309


Πριν 3 μέρες, τους έκλεψαν με προπηλακισμούς, χτυπήματα, φτύματα και φάλτσα σφυρίγματα την ευκαιρία να κατακτήσουν το κύπελλο. Με το που μπήκαν σήμερα στο παρκέ, μέχρι και απειλητικά πανό για φουτσαλιστές μας (συγκεκριμένα, με προσωπικά στοιχεία παίκτη μας) είδαν στην κερκίδα. Δεν φοβήθηκαν όμως δευτερόλεπτο γιατί τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν την τρομάζει τίποτα!

Ήταν πιθανότατα η πιο ψυχωμένη, παθιασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε την τελευταία διετία. Η θέληση για το σημερινό διπλό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Απίστευτο τρέξιμο, τρομερή δύναμη στις φάσεις και το κυριότερο, δεν έκαναν πίσω δευτερόλεπτο, δεν φοβήθηκαν την κερκίδα και τα σφυρίγματα ούτε στιγμή! Η φανέλα άλλωστε αυτής της ομάδας, είναι πολύ βαριά για να τρομάξει.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει, με τον αιώνιο θα τα πούμε άλλες 3 φορές. Το σημερινό πανάξιο διπλό όμως, ήρθε να καταρρίψει το μύθο που προσπαθούν έντεχνα να κτίσουν οι του Αποέλ στο χώρο του φούτσαλ ότι η ομάδα τους είναι ακτύπητη. Η νίκη κλείνει στόματα, γεμίζει όμως και με ευθύνες την ομάδα μας. Το καλοκαίρι έγιναν μεγάλες αλλαγές και μέχρι στιγμής Μαυρουδής και Ζυμαράς δικαιώνονται πλήρως που τόλμησαν. Η ολική δικαίωση όμως, θα έρθει με τον τίτλο στο τέλος της σαιζόν! Για αυτό συνεχίζουμε, σαν να μην έγινε τίποτα! Μπράβο σε όλους!